kompani ndërtimi
me shtrirje globale

PTH Constructions operon drejtë për së drejti me prodhues lider të Europës dhe më gjerë duke bërë të mundur cilësi të garantuar dhe çmime të pakonkurueshme.

PTH Constructions

PTH Constructions është kompani ndërtimore që ofron shërbime dhe produkte me cilësi dhe kualitet të lartë

Teknologji Moderne

Produktet tona prodhohen me makineritë CNC të teknologjisë bashkëkohore europiane

Çertifikime Cilësie

Produktet tona janë të çertifikuara sipas standardeve të cilësisë ISO EU

PTH Constructions tashmë edhe në Shqipëri!

Adresa Lezhë, fsh Rrile

Fasada - Strukturale / Gjysëm Sturkturale / Ventiluar

PTH Constructions ju ofron fasada me cilësi të lartë dhe të fabrikuara për shtetet evropiane.
Fasadat tona janë të dizajnuara dhe fabrikuara nga një staf i çertifikuar!
Fasadat nga kompania jonë ofrojnë:

  • Shumëllojshmëria e sistemit siguron gjithmonë zgjidhjen e duhur të fasadës
  • Mund të kombinohet me dritare, dyer dhe sisteme rrëshqitëse .
  • Izolim përfekt termik, mbrojtje nga zjarri!
  • Mund të përshtaten për tu përshtatur me preferencat e dizajnit individual falë profilit të shkëlqyeshëm dhe shumëllojshmërisë së dizajnit
  • Liri të pa kufizuar në dizajn dhe të lehta për përpunim

Punimet e fundit të pëfunduara

Punime në shëngjin

Broshurë në lidhje me punimet

Eksperiencë e Gjatë
në Fushën e Ndërtimit

Mjete Moderne

Ne punojmë me teknologjitë më moderne dhe me mjete bashkëkohore

Kualitet i Lartë

Me teknologji moderne dhe me çertifikimet tona të cilësisë, ne mundësojmë një kualitet të lartë në çdo lloj projekti

Staf i kualifikuar dhe me eksperiencë

Stafi jonë jep rezultate maksimale në çdo projekt

Eksperiencë Shumëvjeçare

PTH Constructions, themeluar në vitin 2021, është e konsoliduar në tregun Kosovar dhe atë të jashtëm, duke menaxhuar me sukses aktivitetin ndërtues të kompanisë

Çfarë ofrojmë Ne

Në çdo projekt që marrim përsipër kompania jonë jep maksimalen, duke u sjellur vlerë klientëve tanë

Gjithmonë përpara konkurrencës, ne përdorim teknologji të reja dhe mjete bashkëkohore

Ne ofrojmë shërbime të shkëlqyera, në kohë për klientët tanë të vlefshëm

Na kanë besuar më shumë se 140 klientë me projektet e tyre

Duke punuar ndër vite në tregun e Kosovës dhe atë Europian ne kemi bashkëpunuar me klientë nga më të ndryshëm, dhe kemi përfunduar projekte nga më madhoret deri tek ato më të voglat.