Rreth nesh

PTH Constructions operon drejtë për së drejti me prodhues lider të Europës dhe më gjerë duke bërë të mundur cilësi të garantuar dhe çmime të pakonkurueshme.

Ne ofrojmë shërbime të shkëlqyera, në kohë për klientët tanë të vlefshëm.

Kompani Lider në Fushën e Ndërtimit

Duke punuar ndër vite në tregun e Kosovës dhe atë Europian ne kemi bashkëpunuar me klientë nga më të ndryshëm, dhe kemi përfunduar projekte nga më madhoret deri tek ato më të voglat.

Teknologji Moderne

Produktet tona prodhohen me makineritë CNC të teknologjisë bashkëkohore europiane

Çertifikime Cilësie

Produktet tona janë të çertifikuara sipas standardeve të cilësisë ISO EU

100-1008434_load-more-icon-png-png-download-down-chevron

PTH Constructions është kompani ndërtimore që ofron shërbime dhe produkte me cilësi dhe kualitet të lartë

+
Projekte Të Përfunduara​
+
Klientë
Puntorë Me Eksperiencë​
+
Produkte

Jemi të besuar nga më shumë se 140 klientë

Duke punuar ndër vite në tregun e Kosovës dhe atë Europian ne kemi bashkëpunuar me klientë nga më të ndryshëm, dhe kemi përfunduar projekte nga më madhoret deri tek ato më të voglat.