Shërbimet tona

Produktet tona prodhohen me makineritë CNC të teknologjisë bashkëkohore europiane dhe janë të çertifikuara sipas standardeve të cilësisë ISO EU

PTH Constructions është kompani ndërtimore që ofron shërbime dhe produkte me cilësi dhe kualitet të lartë

Çfarë Ofrojmë Ne

Fasada - Strukturale / Gjysëm Sturkturale / Ventiluar

100-1008434_load-more-icon-png-png-download-down-chevron

DYER/DRITARE TË PLASTIKËS

DYER/DRITARE/ROLETA TË ALUMINIT

PTH BAU-TERM - MALLTER IZOLUES I BRENDSHËM / I JASHTËM / NGJITËS PËR QERAMIKË​