SHITJE

PTH Constructions operon drejtë për së drejti me prodhues lider të Europës dhe më gjerë duke bërë të mundur cilësi të garantuar dhe çmime të pakonkurueshme.

Për të marrë më shumë informacion rreth listimeve për shitje na kontaktoni!

PRONAT NË SHITJE

100-1008434_load-more-icon-png-png-download-down-chevron

— ROYAL RESIDENCE —

Fasada strukturale dhe prodhimi i dyerve, dritareve kryhet nga kompania jonë PTH Constructions

— GRAND TOWER Prishtinë—

* Projekt aktiv, në punime e sipër

Kryerja e punimeve të dritareve pvc kryhet nga kompania jonë PTH Constructions

— GRAND RESIDENCE PRIZREN —

* Projekt aktiv, në punime e sipër

Kompani Lider në Fushën e Ndërtimit

Duke punuar ndër vite në tregun e Kosovës dhe atë Europian ne kemi bashkëpunuar me klientë nga më të ndryshëm, dhe kemi përfunduar projekte nga më madhoret deri tek ato më të voglat.

Teknologji Moderne

Produktet tona prodhohen me makineritë CNC të teknologjisë bashkëkohore europiane

Çertifikime Cilësie

Produktet tona janë të çertifikuara sipas standardeve të cilësisë ISO EU

Jemi të besuar nga më shumë se 140 klientë

Duke punuar ndër vite në tregun e Kosovës dhe atë Europian ne kemi bashkëpunuar me klientë nga më të ndryshëm, dhe kemi përfunduar projekte nga më madhoret deri tek ato më të voglat.